Restaurant

Le Cabanon Cap-d'ail

WELCOME

"The Restaurant Le Cabanon Cap-d'Ail, welcomes you to a unique place where every detail will take you away for a meal. Because here it is elsewhere."

Restaurant vue mer

Restaurant Between Sea & Mountains

RESTAURANT
LE CABANON CAP-D'AIL

It is by sailing on the shores of the Mediterranean that we have created for you a unique place with Greek, Lebanese, Oriental flavours …. and much more.

Lime plaster, carved wood, terracotta and natural stone, the Restaurant Le Cabanon Cap-d’Ail invites you to discover our hut at the end of the world. On a rocky hillside with the sea as a horizon, here the palate travels and time suspends its flight.

The team & the
restaurant

THE MENU

Our 2021 selection

Entrées / Starters

Edamame fleur de sel ou sauté sauce Teriyaki

Soya beans with teriyaki sauce

Poivrons rôtis, huile d’olive & ail

Roasted Peppers with olive oil & garlic

Taboulé Libanais, menthe & citron

Libanese herbs salade, mint & lemon dressing

Houmous & Pain Pita

Humus and Pita Bread

Carpaccio de Fenouil, huile de mandarine Pensato & agrumes

Fennel Carpaccio, Tangerine olive oil & citrus

Salade de poulpe grillé & sauce vierge

Grilled Octopus Salad & Sauce Vierge

Pizza à la truffe & roquette

Truffle Pizza & Rocket salad

Mozzarella Crispy , compotée de tomate & câpres

Crispy Mozzarella, tomatoes marmelade & capers

Caviar d’aubergines grillées « Moutabal »

Eggplants Caviar « Moutabal »

Céviché de loup  aux saveurs méditerranéenne

Seabass Céviché mediterranean style

Brochettes de Kefta de bœuf, sauce Taratore

Beef kefta skewers & Mint sauce

Salade d’artichauts « Epines » crus, copeaux de parmesan & roquettes

Raw Artichokes salad, parmesan shavings and rocket

La Salade Crétoise avec sa Feta

Greek salad with Feta Cheese

Burrata artisanale à la truffe

Truffle burrata from the farm

Caviar Osciètre Fernado Pensato

Origine Fleuve Amour

Plats Cuisinés & Barbecue / Main Courses & Barbecue

Tajine de Souris d’agneau aux fruits du mendiant

Slow cooked Lamb stew, Tunisian style

Risotto aux champignons sauvages et Truffe

Wild mushrooms & truffle risotto

Le Tomahawk de bœuf grillé aux herbes (1kg)

Grilled Beef Tomahawk with herbs

Filet de bœuf charolais grillé & ses sauces (200gr)

Grilled Beef filet and sauces

Parguit de poulet mariné au citron, gingembre & herbes

Grilled Marinated Chicken with lemon, Ginger & herbs

Poissons sauvages de ligne selon la pêche du jour

Whole wild fish : Catch of the day

Arrivage quotidien de poissons sauvages : Loup, Daurade, Sole, Saint pierre

Daily delivery of wild fish : Seabass, Seabream, Dover Sole, John Dory

Homard grillé (500 gr)

Grilled Lobster

Linguine aux Homard

Lobster Linguine

Accompagnements / Side Dishes

Frites fraîches au parmesan & truffe

Fresh French Fries with tuffle & parmesan

Patate douce rôtie

Roasted sweet potato

Poêlée de légumes verts ou Ratatouille

Sauteed vegetables or Vegetables stew

Purée de pomme de terre à notre façon

Mashed potatoes our style

Sucrine, copeaux de parmesan & huile d’olive

Sucrine salad with parmesan shavings

Semoule de couscous safran et clous de girofle

Couscous semolina with Safran and cloves

Nos Desserts / Our Desserts

Camembert à la truffe

Camembert cheese stuffed with truffle

Montecristo « Tout chocolat »

Our Chocolate delicacy

Assiette de fruits de saison

Seasonal fruits platter

Crêpe Suzette flambée au Grand Marnier

Crepe with orange, butter & Grand Marnier

Le délice du Cabanon (fruits rôtis, crumble & Crème vanille)

Roasted fruits, crumble & Vanilla cream

Glaces Artisanales Italiennes Santo Gelato

Italian Ice cream

Menu Enfant / Kid Menu

Poisson pané avec frites

Fish & Chips

Nuggets de poulet avec frites

Chicken nuggets

Avec un sirop et une glace

With A water Syrup & ice cream
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